Inschrijven T'ai Chi Rotterdam

PRIVACY EN VEILIGHEID

Bij TaiChi-Rotterdam.nl vinden we privacy belangrijk. Daarom hebben we de hieronder ons privacy beleid in begrijpelijke taal uiteen gezet. Dit privacy beleid geldt voor ieder websitebezoek, iedere aanmelding, transactie en iedere overeenkomst op of via TaiChi-Rotterdam.nl en is niet van toepassing op eventuele websites van derden waar wij naartoe linken.

PERSOONSGEGEVENS

Persoonsgegevens zijn voor ons persoonlijke gegevens zoals je naam, adres of e-mailadres die je aan ons verstrekt. Bij een aanmelding voor een les, een wekelijks abonnement of het doen van een aankoop op TaiChi-Rotterdam.nl word je gevraagd om een aantal persoonsgegevens in te vullen zoals je naam, e-mailadres, afleveradres en gegevens om de betaling te kunnen verwerken. Deze persoonsgegevens worden alleen gebruikt om de administratie of je bestelling af te handelen.

Bij het verwerken van persoonsgegevens geldt dat alleen de gegevens gebruikt worden die jij zelf actief achtergelaten hebt op TaiChi-Rotterdam.nl Wij stellen persoonsgegevens nooit aan derden ter beschikking, met uitzondering van partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van de overeenkomst. Persoonsgegevens worden nooit voor andere doeleinden gebruikt dan waarvoor je ze aan ons hebt verstrekt, namelijk het uitvoeren van de overeenkomst.

WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS (WBP)

Bij het verwerken van persoonsgegevens wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) gevolgd. Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen. De WBP is onder andere van toepassing op gegevens die verwerkt worden via websites. Dit betekent dat ook persoonsgegevens die via internet worden verzameld, bewaard en gebruikt, onder deze wet vallen.

VERWIJDERING PERSOONSGEGEVENS

Indien gewenst, kun je op ieder moment je persoonsgegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen. Je kunt ons hiervan op de hoogte stellen door een e-mail te sturen naar info@ TaiChi-Rotterdam.nl

kosten
Eerste inschrijving:
10 lessen-Strippenkaart  €120, 
3 kalendermaanden geldig 

Na de eerste inschrijving :
1 les/week :€45/maand, €125/3 kalendermaanden
of

10 lessen-Strippenkaart  €120, 3 kalendermaanden geldig 
Snuffel Strippenkaart : €202 kalendermaanden geldig 
Met de Strippenkaarten kan je meerdere lessen per week volgen.

Proefles €10 per persoon, per training

locatie
Move Along Studio, 2e Pijnackerstraat 13, Rotterdam.

Tai Chi 55+
in Capelle aan den IJssel, Gymzaal Dorus Rijkersrede 7.
Vanaf maandag 17 februari iedere maandag van 19.30-20.30 uur.
Kosten : €50 voor 5 lessen van 60 minuten.>

PHP FormMail Generator - A free tool to create ready-to-use web email forms with file upload, auto-response email, and dependent dropdowns.
  1.  

  2.  

  3.